Spojte se s námi


Chance Liga

Slavia odstartuje přípravu bez největších hvězd. Kdo bude chybět a na jaké soupeře sešívaní narazí?

Bez největších hvězd, které jsou v kádru Ivana Haška pro Mistrovství Evropy, odstartuje pražská Slavia přípravu na nový ročníku. Přečtěte si, kdo bude chybět a na které soupeře sešívaní v přípravě narazí.

Publikováno

dne

Bez největších hvězd, které jsou v kádru Ivana Haška pro Mistrovství Evropy, odstartuje pražská Slavia přípravu na nový ročníku. Přečtěte si, kdo bude chybět a na které soupeře sešívaní v přípravě narazí.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Liga skončila a pozornost fotbalové veřejnosti už se přestěhovala do Německa, kde příští pátek vypukne sedmnáctý evropský šampionát. Zúčastní se ho také osm hráčů pražské Slavie, která nyní zveřejnila plán přípravy na nový ročník.

A nebude to ledajaká sezona. Její vítěz se totiž napřímo kvalifikuje do základní skupiny Ligy mistrů. A to je opravdu velké lákadlo nejenom pro mistrovskou Spartu, ale i pro tři roky na titul čekající sešívané.

„V pondělí 17. června tým vyrazí do rakouského Aigenu na kondiční soustředění, kde se bude připravovat do 25. června. Soupisku doplní mladí hráči a navrátilci z hostování, scházet budou reprezentanti,“ píše se na slávistickém webu.

Generálka proti slovenské Žilině

Trenérskému týmu tak budou v úvodu přípravy chybět třeba gólmanská jednička Jindřich Staněk, kapitán Tomáš Holeš či ofenzivní tahouni Lukáš Provod s Mojmírem Chytilem. Dále potom Davidové Douděra a Zima, Matěj Jurásek i Tomáš Vlček.

„Po návratu z Rakouska svěřenci Jindřicha Trpišovského absolvují tréninkové jednotky v Edenu a v sobotu 29. června sehrají v Roudnici nad Labem první přípravný duel proti Pardubicím,“ doplňují sešívaní další důležité informace.

Během prvních dvanácti dní v červenci se potom uskuteční herní soustředění v rakouském Aigenu. Sešívaní se na kempu postupně střetnou se Śląskem Wrocław (středa 3. července), Rapidem Vídeň (sobota 6. července) a maďarským Puskás Akademie (úterý 9. června).

V sobotu 13. července červenobílí sehrají generálku na ligový ročník 2024/25. Soupeřem jim bude Žilina, čtvrtý tým posledního ročníku slovenské nejvyšší soutěže. Liga začne o víkendu 20. a 21. července, první duel 3. předkola Ligy mistrů potom v úterý 6. srpna, nebo ve středu 7. srpna.

Zdroj: SK Slavia Praha

Reklama

Oblíbené