Spojte se s námi


Bojové sporty

Že lvi žerou první? Karlos má pravdu, já jsem lev, říká Attila Végh. To hovado vůbec neví, kdy chodím spát, odpovídá Vémola

Je to tady. Už v sobotu večer se dočkáme Odvety století. Attila Végh a Karlos Vémola si tak na závěr posílají poslední vzkazy, než se ještě v pátek střetnou po vážení a veřejném vážení na staredownech. Jak se před bitvou cítí?

Publikováno

dne

Je to tady. Už v sobotu večer se dočkáme Odvety století. Attila Végh a Karlos Vémola si tak na závěr posílají poslední vzkazy, než se ještě v pátek střetnou po vážení a veřejném vážení na staredownech. Jak se před bitvou cítí?

Vsaďte si s bonusem a získejte 500 Kč zdarma

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Když spolu bojovali poprvé, byl ve středu dění Karlos Vémola. Po pěti letech se utkají podruhé, ve středu dění není úplně ani jeden. Nicméně Attila Végh oproti duelu v roce 2019 nevypnul sociální sítě, i on si plní mediální povinnosti a jde vidět. O pozornost se tak víceméně dělí.

Právě před Zápasem století tehdy došlo k absolutní změně vnímání MMA v České republice. Terminátor se stal pomyslným záporákem. Svými sebevědomými prohlášeními se snažil dostat slovenské legendě do hlavy.

„Lvi žerou první,“ tedy heslo, které olomoucký rodák rád prohlašuje, se tehdy vepsalo do pamětí fanoušků. Jenomže po zápase mu jej Attila nepěkně „omlátil o hlavu“. Jakmile prvního Čecha, který se dostal do UFC, knokautoval, skočil na klec a slavil. V rámci oslavy prohlásil již legendární slova: „Spln sa mi senil. Lvi dožrali, mou.“

Na to, že lvi žerou první, dává vzpomenout Végh i nyní. „Jak Karlos říká, že lvi žerou první, tak má pravdu. Já jsem ten lev,“ říká pichlavě na adresu svého rivala v novém dílu série Na Dohled z dílny Oktagonu.

Attila Végh bude poprvé v kariéře bojovat o titul Oktagonu. Má tak o motivaci navíc: „Je to historický moment nejen pro mě, ale pro celý národ. Je to velká čest i pro můj gym i tým. Můžu být favoritem, také jím jsem. Ale nepřipouštím si to. Jsem připraven na nejsilnějšího Karlose v mé kariéře. Šel jsem od nuly, příprava byla ještě náročnější než na ten první zápas. V sobotu to všechno vybouchne.“

Karlos Vémola reaguje na slova Attily Végha

Ještě nedávno opakoval Attila Végh i jiná slova svého rivala. Prohlásil, že zatímco Karlos spinká, tak on tvrdě dře. A co na to Vémola? „To hovado vůbec nemá představu, kdy já chodím spát. Když jde dom z tréninku a leží v posteli, tak já teprve na trénink vyrážím, ale to nevadí,“ reaguje rodák z Olomouce.

„Jsem bojovník tělem i duší. Vše přizpůsobuju tomuhle zápasu,“ dodal šampion polotěžké váhy.

Zajímavostí pak je, že Vémola i Végh si přijdou na pořádný balík. Oba navíc získají stejnou částku.

Zdroj: Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené