Spojte se s námi


Bojové sporty

Vémola a Végh si přijdou za Odvetu století na miliony! Attila chtěl ještě mnohem víc, přiznává vedení Oktagonu

Odveta století se blíží a těší se na ni nejen fanoušci, ale i její účastníci – Karlos Vémola a Attila Végh. Oba bojovníci si přijdou na obrovské peníze, v bitvě půjde o miliony korun. Slovenská legenda prý chtěla ještě více.

Publikováno

dne

Odveta století se blíží a těší se na ni nejen fanoušci, ale i její účastníci – Karlos Vémola a Attila Végh. Oba bojovníci si přijdou na obrovské peníze, v bitvě půjde o miliony korun. Slovenská legenda prý chtěla ještě více.

Vsaďte si s bonusem a získejte 500 Kč zdarma

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už v sobotu 8. června se uskuteční historický galavečer OKTAGON 58. Hlavním zápasem bude Odveta století. V té po pěti letech změří síly Karlos Vémola a Attila Végh. Jedná se o obrovský duel, obrovskou událost.

Oktagon se tak musí plácnout přes kapsu. Nebude to mít vůbec levné. Už pořádat turnaj v Edenu nevyjde vůbec levně. Poskládat skvělé zápasy by rovněž bez velkých peněz nešlo.

Není pak tajemstvím, že nejlépe placeným bojovníkem z České republiky je Karlos Vémola. Více si vydělá zřejmě jen Jiří Procházka, bývalý šampion UFC. Zřejmě největší průkopník MMA u nás si pravidelně vydělává za své zápasy částky v milionech. A nejinak tomu bude nyní.

Attila Végh sice dlouho říká, že si za první zápas s Terminátorem mnoho nevydělal, nicméně jak moc se mu dá věřit, to není jisté. Ostatně jeho slova zpochybňuje i rodák z Olomouce, s nímž se v sobotu utká. Mimo to, pokud dostal za minulý zápas málo, tentokrát mu to organizace vynahradí.

Vémola a Végh se porvou o miliony

O penězích pro oba bojovníky promluvil pro Šport.sk spolumajitel Oktagonu Pavol Neruda. Attila Végh je podle něj obchodníkem, který si uvědomuje svou hodnotu i marketingovou sílu, což však vnímá šéf organizace pozitivně.

„Bylo to drahé, ale nakonec jsme se shodli na nějakém kompromisu. Attila měl tu laťku položenou ještě výš, než na čem jsme se domluvili. Ale to už bylo úplně mimo to, co je možné zaplatit a co má nějaký smysl,“ přiznává Neruda.

„Attila a Karlos budou od soboty shodně nejlépe placení bojovníci na československé scéně, mají stejnou výplatu. To byla i základní podmínka Karlose. Chtěl dostat to, co dostane Attila,“ dodal.

A o jakých sumách se vlastně mluví? „To asi nebudu komentovat. Ale pohybuje se to ve vysokých číslech. Je to více než 100 tisíc eur, ale nebudu to specifikovat,“ nechal se slyšet Neruda.

Už jen suma 100 tisíc eur je v přepočtu na koruny téměř 2,5 milionu. Dle různých spekulací se však výdělek obou bojovníků pohybuje okolo 200 až 300 tisíc eur, což je ještě o poznání více. Pokud je to pro oba konec kariéry, tak je vskutku pohádkový.

Zdroj: Šport.sk, Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené