Spojte se s námi


Bojové sporty

Proč Oktagon v Edenu přišel o druhý nejočekávanější zápas? Hvězdy odmítaly bojovat, Peňáz neskrývá vztek, Čepo mluví o utíkání

Oktagon se chystá na největší akci v historii československého MMA, jen pár dní před ní se mu ale trochu boří plány. Přišel totiž o jeden z nejočekávanějších zápasů, nevyšel ani plán s vynikajícím náhradníkem. Jaký je důvod?

Publikováno

dne

Oktagon se chystá na největší akci v historii československého MMA, jen pár dní před ní se mu ale trochu boří plány. Přišel totiž o jeden z nejočekávanějších zápasů, nevyšel ani plán s vynikajícím náhradníkem. Jaký je důvod?

Vsaďte si s bonusem a získejte 500 Kč zdarma

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Velká komplikace a nepříjemnost pro Oktagon. Galavečer OKTAGON 58 má být tou největší událostí v historii československého MMA, podle toho se snažila organizace poskládat i kartu zápasů, jenže rozpadl se druhý, pro některé i nejvíce nejočekávanější zápas.

Odveta století mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem v ohrožení není. Bohužel ale neuvidíme souboj o titul střední váhy. Patrik Kincl se bohužel zranil. Sice bylo oficiálně oznámeno už v dřívějších dnech, že náhradníkem pro jeho bitvu s Matějem Peňázem bude Vlasto Čepo. Ale bohužel se tak nestane.

Už při oznámení Čepa jako náhradníka organizace avizovála, že v případě zranění Kincla nebude zápas ani o prozatímní titul. Právě to je nyní předmětem diskusí. Money totiž chtěl bojovat pouze o prozatímní titul, proto duel se Slovákem odmítl.

Již během dne v sobotu populární El Chapo na Instagram přiložil záhadný vzkaz: „Nemůžeš se schovat. Nemůžeš utéct.“ V ten moment ale ještě Oktagon oficiálně neoznámil, že zápas nedopadne. Není jasné, komu tato slova slovenský bijec adresoval. Nebylo by však překvapení, kdyby Peňázovi.

Oktagon přišel hned o dvě atraktivní bitvy. Co na to Peňáz?

Fanoušci byli nadšení. Počítali s tím, že případě, že se kdokoliv zraní, nebudou ochuzeni o zábavu. Nadšení byli jak z představy, že by se Vlasto Čepo utkal s Patrikem Kinclem, kterého měl vyzvat na konci minulého roku, tak s Matějem Peňázem, jejich zápas již měl proběhnout čtyřikrát.

Bohužel se tak nestane. Oktagon to oznámil v sobotu večer. V komentářích byl hodně kritizovaný Peňáz. Přeci jen organizace avizovala, že jeho případný duel s Čepem nebude titulový. On sám se k situaci vyjádřil na svých sociálních sítích.

„Asi už jste všichni zaregistrovali informaci ohledně mého zápasu a toho, že se Patrik Kincl zranil. Za sebe můžu říct, že když jsem se to dozvěděl, měl jsem jen jednu podmínku. Chtěl jsem zápasit o prozatímní titul, když už nemůžu zápasit o ten právoplatný. Na tom jsem trval,“ nechal se slyšet Money.

„Tuhle nabídku dostal i Vlasto Čepo, oficiální náhradník, který to odmítl. Chtěl zápasit jen na tři kola po pěti minutách. Tlačil jsem na Oktagon, aby našli jiného soupeře, který by se mnou o prozatímní titul zápasil, jako to udělal například v prosinci,“ připomněl nahrazení Kincla Piotrem Wawrzyniakem, jenž porazil Čepa.

„Oktagon oslovil spoustu jmen. Například Kerima Engizeka, Scotta Askhama, zajímavá jména. Ale nikdo nepřijal. Nikdo nebyl připraven zápasit. Vzešlo z toho to, že zápasit nebudu. Mě to samozřejmě s***. Mrzí mě to. Celou přípravu jsem odjel. Jsem kvalitně připravený, ale věřím, že svou titulovou šanci dostanu v přístím zápase. Počkám si na ni. I tohle je bohužel život,“ uzavřel Peňáz své vyjádření.

Oktagon nyní pracuje na tom, aby sehnal adekvátní náhradu.

Zdroj: Oktagon MMA, Matěj Peňáz, Vlasto Čepo, Instagram

Reklama

Oblíbené