Spojte se s námi


Hokej

USA vs Česko kurzy a preview: MS v hokeji 2024

Publikováno

dne

Klíčový den „D“ je tady! Už ve čtvrtek večer od 20:20 se spolu USA a Česko potkají ve čtvrtfinále mistrovství světa. Bude to zápas, ve kterém už není cesty zpět. Výhra posune naše hokejisty do bojů o medaile, porážka bude znamenat trpký neúspěch na domácí scéně. Kurzy jsou však i přes očekávanou podporu českých fanoušků v O2 Aréně nakloněny ve prospěch Američanů.

  • Američtí hokejisté vstřelili na turnaji nejvíce gólů ze všech
  • Český tým ani jednou neodešel v základní skupině bez bodu
  • Na USA je vypsán u Tipsportu kurz 2.22, na remízu 3.99 a na vítězství Česka 2.79

500Kč zdarma s kódem: BIGPROMOCZ

+ soutěž o 5.000.000Kč během MS v hokeji

Vyzvednout bonus
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

USA vs Česko kurzy

Také díky příjezdu elitní trojice hráčů z NHL se kurzy na vítěze poměrně vyrovnaly. Přesto zůstávají nadále v roli favorita Američané, u Tipsportu si na ně lze vsadit v kurzu 2.22. Na čistou výhru českého týmu po šedesáti minutách je vypsán kurz 2.79. Na případnou remízu si pak můžete vsadit v kurzu 3.99.

Tip na sázení – Padne méně než 4.5 gólů

Očekáváme vyrovnanou bitvu, odhadovat vítěze si tentokrát neodvážíme. Šance obou týmů vidíme spíš 50:50. Proto se raději podíváme na sázkové příležitosti, které zahrnují počet branek. Utkání se nebude příliš lišit tomu, co jsme viděli s Kanadou. Navíc se nestává často, že některý tým na konci zápasu dožene dvougólové manko. O to může být na góly zápas ještě úspornější. Je to zápas play-off, proto sázka na méně než 4.5 gólů v základní hrací době nezní zrovna nereálně.

Tip na sázeníKurz FortunaKurz TipsportKurz Betano
Padne 3-6 gólů - 1.51 -
Padne méně než 4.5 gólů 2.41 2.24 2.30
Tkachuk dá gól 3.10 3.00 3.00

Zkušení a silní Američané

Nebývá zvykem, že bychom pasovali americké hokejisty na mistrovství světa do role největších favoritů, avšak letos je situace jiná. Tradičně mladý a nezkušený tým vyměnila reprezentace USA letos za ostřílené borce z NHL. Tahle Amerika je zkrátka jiná, než ta, na kterou jsme byli v minulých letech zvyklí.

Podle toho také vypadala už základní skupina. Američané skončili v ostravské skupině B na druhém místě, lepší už bylo jen suverénní Švédsko. Nastříleli doposud nejvíce branek ze všech účastníků turnaje. I tak se ale musejí stěhovat do Prahy, jelikož domácí tým automaticky zůstává v hlavním městě republiky.

ZÁPASY USA NA MS 2024

Švédsko5:2USA
USA6:1Německo
USA4:5pSlovensko
USA5:0Francie
Polsko1:4USA
USA10:1Kazachstán
Lotyšsko3:6USA

Češi touží po úspěchu na domácí scéně

Svěřenci Radima Rulíka mají za sebou skupinu, která ukázala spoustu pozitiv, ale také negativ. Nejpozitivnějším faktem je, že ze všech zápasů dokázali vydolovat nějaké body, tudíž národní tým neodešel ani jednou z boje poražen po šedesáti minutách. Na druhou stranu, ani proti jednomu elitními týmu (Finsko, USA a Kanada) se čeští hokejisté neprosadili ve hře pět na pět.

Pravdou ale je, že v závěru základních skupin nabral český výběr na síle. Příjezdy Martina Nečase, Pavla Zachy a především Davida Pastrňáka zvedají sílu týmu na daleko vyšší úroveň. Úterní duel s Kanadou (prohra 3:4 v prodloužení) byl teprve takovou generálkou na nejdůležitější zápas turnaje. Nyní už musí národní tým vytáhnout všechny trumfy.

ZÁPASY ČESKA NA MS

Česko1:0nFinsko
Norsko3:6Česko
Švýcarsko2:1bČesko
Česko7:4Dánsko
Česko4:0Rakousko
Česko4:1Velká Británie
Kanada4:3pČesko

Kde sledovat zápas USA vs Česko?

Čtvrteční program MS nabídne všechny čtyři čtvrtfinálové souboje. Ten mezi USA a Českem se odehraje od 20:20 v pražské O2 aréně. Souboj dvou tradičních čtvrtfinálových rivalů mohou diváci sledovat na programu ČT sport, pro slovenskou část publika se o přímý přenos postará JOJ plus. Zápas lze také sledovat na sázkových platformách Tipsport a Chance.

Hlavní informace:
SoutěžMS v hokeji 2024
Termín zápasu23. května 2024
Místo zápasuO2 aréna, Praha
Kurzy Tipsport2.22 vs 2.79
Kde sledovatČT sport, JOJ plus, Chance , Tipsport
Bonus
Bonus ke vkladu až
Bonus za registraci350 Kč
Bonus za vklad až3000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až6000 Kč
Bonus za registraci500 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až10000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až2000 Kč
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené