Spojte se s námi


Hokej

Lotyšsko vs USA kurzy a preview: MS v hokeji 2024

Publikováno

dne

Zápas Lotyšsko vs USA může dost napovědět o složení čtvrtfinálových dvojic a zároveň může zasáhnout do postupujících ve skupině B. Lotyši musí vyhrát a doufat v prohru Slovenska, aby měli šanci na postup. Na druhé straně Američané mají jistý postup, teď jen záleží, z jaké pozice. Kurzy nicméně hovoří jasně ve prospěch USA. Duel se odehraje v úterý 21. května v 16:20. Přímý přenos nabízí ČT Sport Plus.

  • Lotyšsko díky výhře nad Slovenskem drží postupové nadějí. V zápase o všechno ale musí porazit v základní hrací době USA
  • USA má sice jistý postup, ale ani případná výhra nemusí znamenat postup z 1. místa, prohra však s největší pravděpodobností bude znamenat propad na 3. místo
  • Tipsport vypisuje na Lotyšsko kurz 7.67, na remízu 7.09 a na USA 1.24

500Kč zdarma s kódem: BIGPROMOCZ

+ soutěž o 5.000.000Kč během MS v hokeji

Vyzvednout bonus
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Lotyšsko vs USA kurzy

Sázková kancelář Tipsport vypisuje na výhru Lotyšska kurz 7.67. Díky velké motivaci Lotyšů jde však o zajímavou volbu. Na remízu pak sázkové kanceláře vypsaly kurz 7.09 a na výhru USA 1.24. Američané jsou tak jednoznačnými favority, když budou hrát především kvůli výhodnému umístění ve skupině a tedy lepšímu čtvrtfinálovému soupeři.

Tip na sázení – Over 5.5

Posledních 7 vzájemných zápasů těchto týmů přineslo hned 5x 6 a více branek v základní hrací době. Díky střelecké formě USA by tento milník mohl být pokořen i tentokrát. Lotyšsku se na turnaji daří pod očekávání a nemělo by rozjetému týmu USA dělat větší problémy. Shane Pinto hraje svůj 1. světový šampionát a zatím se pyšní bilancí 2+5, další gól by tak mohl přidat do sítě Lotyšska.

Tip na sázeníKurz FortunaKurz TipsportKurz Betano
Over 5.5 1.79 1.76 1.78
USA handicap -2.5 1.90 1.91 1.93
S. Pinto dá gól 3.10 3.20 3.40

Lotyšsko porazilo svého soupeře v základní hrací době naposledy v roce 2014

Psal se rok 2014, když Lotyšsko naposledy zaznamenalo 3bodový večer proti Američanům. Ani přes tento úspěch však Lotyši nepostoupili do čtvrtfinále. Od té doby týmy proti sobě odehrály 5 zápasů, 4x slavilo výhru USA a jednou se radovalo Lotyšsko, minulý rok v souboji o 3. místo. Vzájemná bilance tedy není nakloněná tomu, že by Lotyši mohli favorita překvapit a zvítězit v základní hrací době.

S Lotyšskem to v zápase se Slovenskem nevypadalo vůbec dobře, jelikož 2 a půl minuty před koncem inkasovalo gól na 1:2. Naštěstí se Lotyši zmátořili a díky okamžité trefě Oskarse Cibulskise vyrovnali a zvítězili po samostatných nájezdech.

Nejproduktivnějším mužem týmu je kapitán Kaspars Daugavins, který mimochodem jako jeden z mála pamatuje právě památnou výhru v roce 2014. 36letý křídelník má na svém kontě 6 kanadských bodů za 4 góly a 2 asistence.

USA se na turnaji baví

Když pomineme úvodní zápas se Švédy, kdy zámořské hvězdy okusily tvrdou realitu a zápas se Slovenskem, tak USA turnajem projíždí jako nůž máslem. Výhry 6:1 nad Německem, 5:0 s Francií a 4:1 s Polskem dodaly týmu potřebné sebevědomí, které bylo ještě výše posunuto neskutečnou výhrou 10:1 nad Kazachstánem. Pokud by však Američané ztratili body a Německo zvítězí v základní hrací době, propadli by se až na 3. místo ve skupině B.

Na čele týmového bodování je trio Matthew Boldy, Brady Tkachuk a Johnny Gaudreau. Zmínění hráči dokonce vládnou bodování celého turnaje, a to právě díky ofenzivní show proti Kazachstánu, ve které si všichni zmínění hráči připsali alespoň 4 kanadské body.

Kde zápas Lotyšsko vs USA sledovat?

Duel, ve kterém Lotyši hrají o postupovou naději, se odehraje v úterý 21. května v 16:20. Přímý přenos nabídne ČT Sport Plus.

Hlavní informace:
SoutěžMistrovství světa v hokeji 2024 v Praze
Termín zápasu21. května 2024, 16:20
Místo zápasuOstravar Arena (Ostrava)
Kurzy Tipsport7,67 X 1,24
Kde sledovatČT Sport, JOJ Plus, Chance, Tipsport
Bonus
Bonus ke vkladu až
Bonus za registraci350 Kč
Bonus za vklad až3000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až6000 Kč
Bonus za registraci500 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až10000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až2000 Kč
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené