Spojte se s námi


Chance Liga

Trenér Sparty Priske měl jednat se zahraničním velkoklubem! Jde však prý pouze o nepodložené spekulace

Přijde Sparta Praha o hlavního strůjce jejích úspěchů v posledních dvou sezonách? Její trenér Brian Priske prý jednal s celkem z ciziny, jenž má opravdu zvučné jméno. O jaký klub jde a co je na spekulacích pravdy?

Publikováno

dne

Přijde Sparta Praha o hlavního strůjce jejích úspěchů v posledních dvou sezonách? Její trenér Brian Priske prý jednal s celkem z ciziny, jenž má opravdu zvučné jméno. O jaký klub jde a co je na spekulacích pravdy?

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turecká média píší, že Besiktas Istanbul jednal s Brianem Priskem o tom, že dánský trenér by mohl věhlasný klub převzít v příštím ligovém ročníku. Zdrojem informací má být žurnalista Sercan Dikme. Informace převzal známý český webový portál inFotbal.

Priske měl Besiktas zaujmout, když se Spartou v Evropské lize senzačně vyřadil konkurenční Galatasaray Istanbul. Tehdy turecká média o Spartě a jejím kouči hodně psala.

V současné době je trenérem Besiktase Serdar Toprakteke, ten je ale pouze dočasným řešením. Tým převzal po odvolaném Fernandu Santosovi a po sezoně by měl ve funkci skončit.

Priske s pražskou Spartou prodloužil do roku 2026 a fanoušky by velmi rozlítilo, pokud by jejich milovaný trenér měl po skončení letošního ligového ročníku odejít.

Spartu převzal dánský stratég před dvěma lety a hned v první sezoně přinesl na Letnou dlouho očekávaný ligový titul. Letos to navíc s hráči dotáhl k úspěšně obhajobě i zisku MOL Cupu.

K tomu všemu si Sparta pod Priskem udělala skvělé jméno i v pohárové Evropě, kde sice nezvládla vystoupení s Liverpoolem, ale jinak byla velmi úspěšná.

Spekulace tureckých médií mají být ovšem pouze spekulacemi, na kterých není mnoho pravdy. Letenské zdroje informují, že jde o nesmysl. Ostatně by tomu v případě tureckých médií nebylo ani zdaleka poprvé. Pravděpodobnější určitě je varianta, že Priske ještě minimálně sezonu zůstane ve Spartě.

S tou se bude chtít probít do milionářské Ligy mistrů. Teď se ale společně s celým týmem soustředí především na poslední domácí ligový zápas s Viktorií Plzeň.

Zdroje: inFotbal, Sercan Dikme, AC Sparta Praha

Reklama

Oblíbené