Spojte se s námi


Bojové sporty

Na turnaji UFC v Mexiku došlo k hromadné bitce fanoušků, jeden z nich rozdával knokauty. Nejšílenější věc, co jsem kdy viděl, říká šéf organizace

UFC se vrátilo do Mexika, kam přivezlo velmi atraktivní kartu zápasů. To však bylo fanouškům v aréně málo, jelikož se v průběhu galavečera začali rvát sami mezi sebou. Co na to šéf organizace Dana White?

Publikováno

dne

UFC se vrátilo do Mexika, kam přivezlo velmi atraktivní kartu zápasů. To však bylo fanouškům v aréně málo, jelikož se v průběhu galavečera začali rvát sami mezi sebou. Co na to šéf organizace Dana White?

Hned desítka mexických bojovníků dostala v UFC příležitost bojovat v noci ze soboty na neděli před domácím publikem v Mexico City. Na nečíslovaném galavečeru si ale přišli na své nejen mexičtí fanoušci.

Do akce se po dlouhé pauze vrátil Brian Ortega, který porazil Yaira Rodrigueze, v bitvě dvou Brandonů porazil Royval bývalého šampiona Morena. Celkově turnaj rozhodně nenudil.

O to více zarážející je situace, k níž došlo v ochozech mezi diváky. Fanoušci se totiž začali rvát mezi sebou. Že by jich bylo málo, to se říci nedá. Hromadný konflikt zkoušel uklidnit jeden z bojovníků při pozápasovém rozhovoru.

Záběry z hromadné rvačky pochopitelně obletěly rychle svět sociálních sítích a nelze se divit. Zajímavé je, že jeden z účastníků si připsal dva knokauty. Až tak vážné to bylo.

Šéf UFC reaguje na rvačku v publiku

Zajímavé na celé rvačce je, že ať se díváme kamkoliv, v podstatě nenajdeme ochranku. Přitom to není poprvé, co k něčemu takovému došlo, byť zřejmě nikdy ne v takové míře.

A co na to šéf UFC Dana White? Reputaci organizace to prý nepoškodí. Přesto z toho pochopitelně není nijak nadšený.

„Šílená věc na té rvačce je ta, že trvala tak dlouho. Když vypukla, tak jsem měl pocit, že je nekonečná. Proto jsem tam běžel a sledoval, co se děje. Nikdo nezasáhl. Čekal jsem na ochranku, ale ta nezasáhla, dokud to neskončilo,“ cituje Whitea server MMA Junkie.

„Byla to jedna z nejšílenějších věcí, které jsem kdy viděl, ale nemyslím si, že to vytvoří špatný pohled na UFC. Nikdo, jakmile ta sr***a skončila, nechtěl zahájit další konflikt,“ dodal šéf největší MMA organizace na světě.

Média zajímalo, jestli došlo k nějakým zraněním či jestli někdo z účastníků podnikne právní kroky, Dana White ale žádné podobné informace neprozradil.

Zdroj: UFC, Twitter, MMA Junkie

Reklama

Oblíbené