Spojte se s námi


Bojové sporty

VIDEO: Vémola padl v prvním kole! Pirát doručil výstavní knokaut

Jeden z hlavních zápasů galavečera OKTAGON 51, ukončení dlouholeté rivality. Karlos Vémola a Samuel Krištofič se konečně postavili do klece proti sobě. Velkým favoritem byl Terminátor, nicméně Pirát si věřil a byl připraven šokovat O2 arénu.

Publikováno

dne

Jeden z hlavních zápasů galavečera OKTAGON 51, ukončení dlouholeté rivality. Karlos Vémola a Samuel Krištofič se konečně postavili do klece proti sobě. Velkým favoritem byl Terminátor, nicméně Pirát si věřil a byl připraven šokovat O2 arénu.

Zdarma živý přenos a další

Spustit přenos + 500Kč zdarma
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Sice to nebyl hlavní zápas večera, nicméně rozhodně byl nejočekávanější. Karlos Vémola se loučil s O2 arénou, v posledním zápase v největší české aréně se utkal s Pirátem v duelu, k němuž se schylovalo dlouhou dobu.

Terminátor se chtěl poté, co v Bratislavě knokautoval Langera, utkat s Patrikem Kinclem, aby završil trilogii, nicméně Inspektor zápas odmítl a raději přijal duel s Vlastem Čepem. V O2 aréně se ale nakonec kvůli zranění vůbec neobjevil.

Místo toho však došlo k duelu, k němuž se schylovalo dlouhou dobu. V podstatě i kvůli němu přišel Vémola do Oktagonu po konci v XFN, mimo duel s Attilou Véghem. Vždy ale z nějakého důvodu nedopadl, to se teď změnilo.

Samozřejmě je řeč o zápase s Pirátem. Samuel Krištofič byl od začátku velký outsider. Mnoho fanoušků jej předem odsoudilo k neúspěchu. On měl ale velké odhodlání všechny šokovat. To se mu povedlo.

Vémola padl v prvním kole

Samuel Krištofič byl sice odepisován, to jej ale neodradilo. Naopak. O to větší motivace to pro něj byla. Trénoval s Vlastem Čepem a Attilou Véghem. Karlos Vémola sice říkal, že bude první, kdo ukončí Piráta na submisi, ale nepodařilo se mu to.

Poměrně překvapivě se Terminátor od začátku pustil s Pirátem do výměny a do přestřelek v postoji. Sice několik úderů trefil, ale Krištofič má tvrdou bradu, což už potvrdil několikrát. Nejinak tomu bylo nyní.

Navíc sám Pirát dobře trefoval a v čase 1:48 první kola poslal Terminátora k zemi. Vémola tak prohrál poosmé v kariéře a skóre se mu mění na 36-8. Krištofič si připsal životní výhru a polepšil si bilanci na 17-6.

Vémola po knokautu ještě dlouho ležel na podlaze Oktagonu. I při vyhlašování výsledku šlo znát, že je trochu mimo. Nicméně oproti porážce s Kinclem nyní prohru přijal a Pirátovi zatleskal. Zajímavé je, že Terminátor se prakticky vůbec nepokusil a ani nedostal k pokusu o takedown.

Zdroj: Oktagon MMA, Instagram, Tapology

Reklama

Oblíbené