Spojte se s námi


Chance Liga

Kdo nahradí zraněného Krmenčíka? Plzeň sonduje situaci okolo Komličenka

Publikováno

dne

Plzeň musí hledat náhradu za dlouhodobě zraněného útočníka Michaela Krmenčíka. Základní stavební kámen plzeňské Viktorie byl zbourán a je potřeba najít adekvátní náhradu. Poradí si Plzeň hráčem z vlastních řad, nebo bude hledat jinde?

Zdroj: fcviktoria.cz

Michael Krmenčík v zápase se Slováckem utrpěl vážné zranění kolene. „Takový je prostě fotbal, mrzí mě to, ale nic s tím nenadělám. V nejbližších dnech mě čeká operace, následně se zaměřím na kvalitní rehabilitaci a budu tvrdě makat, abych se brzy vrátil v plné síle na hřiště,“ řekl Krmenčík.

Kdo ale nahradí tohoto urostlého útočníka? Plzeň musí prozatím hledat hráče ve svém kádru. Nabízí se tak jeden z dvojice Chorý – Řezníček, kteří ale momentálně nemají kvalitu gólového „zabijáka“. Plzeňský tým sice posílil slovenský hráč Erik Pačinda, který přišel z Dunajské Stredy, ten ovšem nemůže do podzimní části nastoupit.

Na jarní část sezony tak pravděpodobně západočeský klub své řady posílí. Klub sonduje situaci okolo Nikolaje Komličenka, který je momentálně v Mladé Boleslavi na hostování s opcí na 11 milionů korun. Tento ruský útočník je s 12 vstřelenými brankami nejlepším střelcem ligy a je tak pravděpodobné, že Mladá Boleslav svou opci uplatní a bude tak moci najít společnou řeč s Plzní.

Další možností je francouzský útočník Beaugel, který stihl již ve Fortuna lize vstřelit 8 branek. Tou poslední popravil konkurenta Plzně v boji o titul Spartu. Koho si nakonec Plzeň vybere? A kdo nastoupí v základní sestavě v útoku Plzně proti Ostravě? Na to si budeme muset počkat minimálně do sobotního utkání.

Reklama

Oblíbené