Spojte se s námi


Fotbal

Ronaldo baví internet! Podívejte se na video, kde tančí v tradičním saúdském oděvu a s mečem v ruce

Cristiano Ronaldo aktuálně baví celý internet. Jeho klub Al-Nassr totiž vydal video, které oslavuje saúdský svátek. Hvězdný Portugalec v něm tančil oděn do tradičního oděvu a tančil dokonce s mečem v ruce.

Publikováno

dne

Cristiano Ronaldo aktuálně baví celý internet. Jeho klub Al-Nassr totiž vydal video, které oslavuje saúdský svátek. Hvězdný Portugalec v něm tančil oděn do tradičního oděvu a tančil dokonce s mečem v ruce.

Cristiano Ronaldo přestoupil do Al-Nassru v lednu letošního roku a kromě toho, že saúdskoarabskému celku předává cenné zkušenosti a je hvězdou na hřišti, má své zájmy také trochu jinde.

To mimo jiné dokazují spekulace o tom, že by Ronaldo mohl vstoupit do světa profesionálního wrestlingu v organizaci World Wrestling Entertainment (WWE).

Nutno podotknout, Ronaldo se po přestupu z Manchesteru United stal jednou z nejvýraznějších sportovních osobností Saúdské Arábie. Právě tento transfer spustil lavinu podpisů hvězdných fotbalistů v letním přestupovém okně.

A právě WWE se snaží využít této popularity tím, že pozve Ronalda jako „superhvězdného hosta“ na letošní show Crown Jewel, která se má konat 4. listopadu v Saúdské Arábii.

Ronaldo není prvním hvězdným fotbalistou, který se vydal do WWE. Z těch nejznámějších to byl jeho bývalý spoluhráč Wayne Rooney, který uštědřil facku Wade Barrettovi na galavečeru WWE Raw 2015 v Manchesteru.

Dají se některé Ronaldovy mimofotbalové aktivity interpretovat jako extravagantní? Některé zcela určitě ano, přičemž jednou takovou je také video vydané jeho současným zaměstnavatelem.

Al-Nassr totiž v pátek 22. září vydal video oslavující saúdský svátek, v němž vystupuje právě Ronaldo spolu s dalšími hvězdami.

Všichni jsou ovšem oděni v saúdském tradičním oděvu a diváky mají okouzlit tanečním vystoupením Ardha. Ronaldo je ale ještě speciálnější než všichni ostatní, nad hlavou totiž drží meč.

Ono video si můžete prohlédnout výše. Další zápas Ronalda a spol. čeká v pátek večer, konkrétně ve 20:00. To fotbalisté Al-Nassru na svém stadionu přivítají Al-Ahli.

Zdroj: Al-Nassr, Saudi Pro League, YouTube

Reklama

Oblíbené