Spojte se s námi


Evropská liga

Slavia oznámila soupisku pro Evropskou ligu: Chybí Kačaraba, Tecl či Sinyan, stihl se dopsat Dumitrescu

Pražskou Slavii čeká po dvouleté pauze základní skupiny Evropské ligy. Do té musela poslat nominaci, kde musela udělat některé škrty. Kdo se na soupisku nevešel?

Publikováno

dne

Pražskou Slavii čeká po dvouleté pauze základní skupiny Evropské ligy. Do té musela poslat nominaci, kde musela udělat některé škrty. Kdo se na soupisku nevešel?

Slavii v Evropské lize čeká AS Řím, Sheriff Tiraspol a Servette Ženeva. Sešívaní začnou ve Švýcarsku, poté přivítají doma moldavský celek a následně poletí do Říma.

Jindřich Trpišovský tentokrát se soupiskou velké problémy neměl. V minulé sezóně se třeba nevešel Václav Jurečka, který byl na začátku sezóny zraněný a nakonec se to ukázalo jako velký problém, když sešívaní nedokázali střílet góly.

Ze soupisky oproti předkolům byl pochopitelně vyškrtnut Aiham Ousou, který odešel na hostování do Malmo. Z hráčů A-týmu poté na soupisce chybí ještě zranění Sheriff Sinyan a David Pech, zároveň také Taras Kačaraba.

Na soupisce není dopsaný ani Stanislav Tecl, který se pomalu přesouvá do manažerskí role. Naopak Slavia stihla dopsat lastminute posilu Andrese Dumitresca.

Jinak žádné velké překvapení soupiska neskýtá. Na B-listu, kam mohou být zapsáni hráči ročníku 2002 a mladší, je hned několik jmen.

Konkrétně jde o brankáře Sirotníka, Dvořáka a Jovanovskiho, obránce Konečného, Pitáka, Hunala a M. Pudila, záložníky Juráska, Naskose, Dominika Pecha, Planky, A. Pudila, Zachovala, Žitného, Kopáčka a Trédla a útočníky Hájka, Pikolona, Touly a Jelínka.

Celá soupiska Slavie v Evropské lize:

Ondřej Kolář
Aleš Mandous
Jan Sirotník
Adam Dvořák
Stefan Jovanovski

Igoh Ogbu
Jan Bořil
Murphy Dorley
David Douděra
Andres Dumitrescu
Tomáš Vlček
Michal Tomič
Miloš Pudil
Mikuláš Konečný
Eliáš Piták
Eric Hunál

Tomáš Holeš
Conrad Wallem
Lukáš Masopust
Christos Zafeiris
Lukáš Provod
Petr Ševčík
Bolu Ogungbayi
Jakub Hromada
Matěj Jurásek
Marek Naskos
Dominik Pech
David Planka
Adam Pudil
Matěj Zachoval
Matěj Žitný
Jakub Kopáček
Jan Trédl

Muhamed Tijani
Mojmír Chytil
Mick van Buren
Václav Jurečka
Ivan Schranz
David Hájek
Samuel Pikolon
Daniel Toula
Tomáš Jelínek

Zdroj: UEFA

Reklama

Oblíbené