Spojte se s námi


Fotbal

Cristiano Ronaldo na detektoru lži odpovídal na nelehké otázky. Vyměnil by medaile z Ligy mistrů za trofej z mistrovství světa a je nejlepší v historii?

Jeden z nejlepších fotbalistů historie Cristiano Ronaldo si našel čas a vystavil se další výzvě, tentokráte nefotbalové. Na detektoru lži odpovídal na různé otázky, některé nebyly zrovna lehké. Jak si vedl?

Publikováno

dne

Jeden z nejlepších fotbalistů historie Cristiano Ronaldo si našel čas a vystavil se další výzvě, tentokráte nefotbalové. Na detektoru lži odpovídal na různé otázky, některé nebyly zrovna lehké. Jak si vedl?

Cristiano Ronaldo aktuálně prožívá velmi povedený start do nové sezony saúdskoarabské ligy. V dresu Al-Nassu odehrál 5 soutěžních utkání s bilancí 6 vstřelených branek a 5 asistencí.

Ve svých 38 letech se stále udržuje ve vynikající kondici a skvělé formě. Sám navíc moc dobře ví, že je k tomu důležité mít odolnou psychiku a pevné nervy. Nedávno však podstoupil nečekanou, avšak zajímavou výzvu.

Portugalská ikona zamířila na detektor lži a čelila různým otázkám. Některé se týkaly jeho kariéry, jiné osobního života. Na to, jak si Ronaldo vedl, se můžete podívat sami.

Stoprocentní ale hvězda Al-Nassru nebyla. Fotbalového fanouška určitě pobaví skutečnost, že detektor lži neuznal Ronaldovu odpověď, dle níž má Portugalsko schopnosti k tomu, aby vyhrálo mistrovství světa.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pravdivé však byly odpovědi na to, že je Ronaldo nejlepším střelcem fotbalové historie a že bude hrát i ve 40 letech. Zajímavé je, že Portugalec na detektoru prozradil, že by nevyměnil trofeje vyhrané v Lize mistrů za trofej na mistrovství světa. A nelhal.

Zajímavé ovšem je, že detektor uznal za pravdu také odpověď, dle níž nikdo nepřekoná Ronaldův střelecký rekord během jeho života. Tedy ani Lionel Messi, ani střelecké eso Erling Haaland.

Padla také otázka, jestli je Sir Alex Ferguson nejlepším manažerem historie, nicméně Ronaldo nebyl schopen říct, zdali tomu tak je. Svou odpověď brilantně rozvedl. Jinak přiznal, že sám sebe vyhledává na Googlu a že mu rozhodně není cizí fast food.

Zdroj: Binance, YouTube, Goal

Reklama

Oblíbené