Spojte se s námi


Chance Liga

Sparta má nové výroční dresy! Fanoušci se dočkali černé barvy, kterou zdobí zlaté prvky

Pražská Sparta v sezoně 2023/24 oslaví 130 let své existence. Nejúspěšnější klub české historie bude nově oblékat i dresy černé barvy se zlatými prvky. Stále ale bude primárně oblékat rudé, které se oproti sezoně minulé nemění.

Publikováno

dne

Pražská Sparta v sezoně 2023/24 oslaví 130 let své existence. Nejúspěšnější klub české historie bude nově oblékat i dresy černé barvy se zlatými prvky. Stále ale budou primárním dresem rudé, které se oproti sezoně minulé nemění.

Minulý rok to byla Slavia, tento rok Sparta, která oslaví 130 let od svého založení. A nebyla by to právě Sparta, kdyby si pro fanoušky nepřipravila něco, po čem delší dobu touží.

Klub představil novou výroční sadu dresů, která má výjimečně černou barvu. Ta Spartu pojí historicky, avšak kvůli tomu, že týmy musí mít tmavou a světlou variantu, se jí fanoušci dlouho nedočkali.

Fanoušci se tak dočkali nového alternativního dresu, po kterém dlouho volali. Na dresu dominuje písmeno S, které je alternativním logem klubu.

Na něm navíc najdeme i zlaté prvky, v této barvě bude i logo nového sponzora Betano, kterého klub oznámil v sobotu po poledni.

„Jako úřadující šampioni. Jako rekordní sedmatřicetinásobní mistři. Výroční černý dres bude zdobit barva, která definuje pouze ty nejlepší. Zlatá!“ oznámil klub na svém webu.

Zájem o dresy bude bezpochyby enormní. Klub oznámil, že první majitelé si jej budou moci zakoupit v kamenném fanshopu, a to 3. a 4. července.

Spustil také online předobjednávky na e-shopu. Termín naskladnění dresů je v polovině měsíce, tudíž bychom je mohli ve velkém vidět již na úvodním ligovém klání.

Zdroj: AC Sparta Praha

Reklama

Oblíbené