Spojte se s námi


Bojové sporty

Wow! Oktagon překonal UFC, v Oberhausenu prodal více lístků než hvězdná organizace před lety. Tehdy byl na akci i Vémola, bral bonus za knokaut večera

Publikováno

dne

Už v sobotu zamíří československá organizace Oktagon do nového města. Oberhausen v hale pro 13 tisíc diváků hostí galavečer OKTAGON 44. Jeden z majitelů organizace Pavol Neruda se pochlubil skvělou statistikou.

Oberhausen možná není v České republice kdovíjak známým městem, nicméně díky Oktagonu se to nyní může alespoň do jisté míry změnit. Československá organizace zde totiž bude v sobotu pořádat svůj první galavečer.

OKTAGON 44 nabídne skvělé duely. V bitvě o titulový duel s Karlosem Vémolou se utkají Alexander Poppeck a Pavol Langer, dočkáme se Tipsport Gamechangeru, v němž se o miliony porvou Andreas Michailidis s Marcelem Grabinskim a Bojan Veličkovič s Christianem Jungwirthem.

Do akce však půjdou i hvězdy jako John Hathaway, Rony Paradeiser, Zdeněk Polívka či velký německý talent Hafeni Nafuka. Nelze se tedy divit, že se lístky prodávají velmi dobře.

Při pátečním veřejném vážení navíc jeden ze zakladatelů Oktagonu Pavol Neruda prozradil zajímavou informaci. Organizace zde prodá více lístků než UFC, které se v Oberhausenu ukázalo v minulosti.

Jednalo se o galavečer UFC 122, konal se 13. listopadu v roce 2010. Tehdy se podařilo nejlepší organizaci planety prodat 8421 lístků. Ve stejné aréně bude nyní Oktagon.

Na akci UFC tehdy v hlavním zápase bojovali Yushin Okami a Nate Marquardt. Zajímavostí je, že se zde představil i Karlos Vémola, jednalo se o jeho druhý zápas v organizaci. Porazil v prvním kole na TKO Setha Petruzelliho a získal bonus za knokaut večera.

„Je fantastické, když můžete říct, že jsme tady prodali více lístků než UFC před lety,“ nechal se slyšet Neruda. Vyprodáno sice zřejmě nebude, zbývá však jen pár stovek lístků.

Zdroj: Oktagon MMA, UFC, Tapology

Reklama

Oblíbené