Spojte se s námi


Fotbal

Hey Jude! Real Madrid ohlásil příchod Bellinghama, supertalent se upsal na šest let

Real Madrid má svou prozatím nejblyštivější posilu. Z Borussie Dortmund přichází Jude Bellingham, jeden z největších talentů na světě.

Publikováno

dne

Real Madrid má svou prozatím nejblyštivější posilu. Z Borussie Dortmund přichází Jude Bellingham, jeden z největších talentů na světě.

Fran García, Brahim Díaz a Jude Bellingham. Real Madrid oznámil třetí letní posilu, tentokrát do středu zálohy. O anglického záložníka byl obrovský zájem, Bellingham ale nechtěl hrát ani za Liverpool, ani za Manchester City, údajně chtěl pouze do Realu Madrid.

Borussia Dortmund oznámila přestup už minulý týden, zároveň i s částkou, která činí 103 milionů eur + bonusy.

Real Madrid přišel s oficiálním oznámením až dnes a dodal informaci, že 19letý fotbalista podepsal na Santiago Bernabéu smlouvu na šest let.

Oficiální představení proběhne zítra, ve čtvrtek 15. června ve 12 hodin v Ciudad Real Madrid. Bellingham poté bude odpovídat na otázky médií.

Bellinghama čeká v záloze velká konkurence. Kromě mladých Eduarda Camavingy, Federica Valverdeho a Auréliena Tchouaméniho narazí také na zkušené ikony Toniho Kroose s Lukou Modričem.

Na 99 % jde ale o jejich poslední sezónu, Bellingham by poté měl převzít vůdčí roli. Údajně i jejich setrvání se Angličanovi zamlouvalo, jelikož se chce od obou ikon nabrat zkušenosti.

I když je Bellingham asi největší supertalent na světě, možná to nebude nejblyštivější přestup tohoto léta. PSG chce totiž údajně prodat Kyliana Mbappého, který odmítá prodloužit smlouvu a Real Madrid situaci detailně monitoruje.

Zdroj: Real Madrid

Reklama

Oblíbené