Spojte se s námi


Fotbal

Souček opět pod palbou kritiky! Bývalý kapitán Slavie nechyběl u debaklu West Hamu. Ani spoluhráči mu nevěří, říkají fanoušci

West Ham za sebou má další nepěkný večer. Přímo na jeho stadionu jej zničil Newcastle 5:1 a většinu zápasu odehrál také Tomáš Souček. Ten patřil k nejhorším hráčům na hřišti a opět se dočkal kritiky nejen fanoušků.

Publikováno

dne

West Ham za sebou má další nepěkný večer. Přímo na jeho stadionu jej zničil Newcastle 5:1 a většinu zápasu odehrál také Tomáš Souček. Ten patřil k nejhorším hráčům na hřišti a opět se dočkal kritiky nejen fanoušků.

Hammers před sebou mají nelehký konec sezony. Mají totiž pouze o pět bodů více než poslední Southampton, s Bournemouthem, který drží 18., tedy poslední sestupovou pozici, jsou na tom bodově stejně. Jen mají zápas k dobru.

Ve středu večer se mohli před domácími fanoušky vytáhnout a zkusit zastavit rozjetý Newcastle, jenže se tak nestalo. Naopak. Hráči Magpies v Londýně zničili West Ham vysoko 5:1.

Trenér David Moyes opět postavil do základní sestavy jednoho z nejkritizovanějších hráčů posledních dní. Tomáš Souček navíc v zápase odehrál 63 minut a svým výkonem nemohl potěšit snad nikoho.

Například server WhoScored učinil svým známkováním ze Součka třetího nejhoršího hráče zápasu. Bývalý kapitán Slavie dostal v hodnocení známku 5.8, hůře na tom byli pouze gólman Lukasz Fabianski (4.7) a obránce Nayef Aguerd (4.8).

Souček pod palbou kritiky

Jak byl Tomáš Souček ještě poměrně nedávnou ohromným oblíbencem a téměř až modlou fanoušků West Hamu, tak je tomu nyní úplně naopak. Kouč David Moyes je nejvíce kritizován právě za to, že jej neustále staví do základní sestavy.

Souček týmu nic navíc nepřináší. Počet přihrávek, k nimž se v posledních zápasech dostal, je tristní. A 52 % úspěšných přihrávek v zápase se Southamptonem? Zlobě fanoušků se nelze divit.

V komentářích na sociálních sítích navíc někteří fanoušci zmiňují, že ani spoluhráči Součkovi vůbec nevěří a tak mu raději míč nepřihrávají, což se projevuje na počtu jeho přihrávek.

Že je kritizován po prohře? To se ještě dá chápat. Byl však kritizován i po výhře nad Southamptonem. A některým fanouškům je líto, že jej Moyes staví do pozice, kdy se dostává pod palbu kritiku, třebaže je vnímán jako velký profesionál.

Zdroj: WhoScored, Premier League, Twitter

Reklama

Oblíbené