Spojte se s námi


Chance Liga

Priske: Soupeři z nás mají na Letné respekt. V ofenzivě máme velkou kvalitu

Sparta vyhrála osmý zápas v řadě, když zdolala Zbrojovku Brno. Trenér Brian Priske v pozápasovém rozhovoru chválil zejména své ofenzivní hráče.

Publikováno

dne

Sparta vyhrála osmý zápas v řadě, když zdolala Zbrojovku Brno. Trenér Brian Priske v pozápasovém rozhovoru chválil zejména své ofenzivní hráče.

Letenští přitom nezačali zápas dobře, když v 17. minutě otevřel skóre hostující Jakub Řezníček. Brněnské vedení však dlouho netrvalo, když se za tři minuty prosadil Ladislav Krejčí.

Za další čtyři minuty už se skóre úplně otáčelo, když si Jan Kuchta naskočil na centr Asgera Sørensena. Těsně po poločase navíc rozhodl gólem na 3:1 Tomáš Wiesner.

„Rozhodně to nebyl náš nejlepší výkon, měli jsme nedostatky jak v ofenzivě, tak v defenzivně, kde nám minimálně v úvodu chyběl potřebný herní rytmus a některé automatismy. Dnes bylo nejdůležitější zvítězit, což se nám povedlo a za což jsem velmi rád. Cením si také mentality, kterou hráči ukázali po obdržené brance,“ uvedl trenér Brian Priske pro klubový web.

Na otázku, zda cítí, že soupeři mají ze Sparty na Letné respekt, měl jasnou odpověď: „O tom není pochyb. V ofenzivě máme velkou kvalitu a herní rytmus, který na jaře předvádíme, má úroveň a jsem rád, že v tomto ohledu dokážeme být konzistentní. Dík patří nejen hráčům, ale i Larsovi, který pomohl nastavit určitá pravidla a mechanismy, které ve hře máme,“ uvedl trenér.

Zároveň však přiznává, že Sparta nepodala svůj nejlepší výkon. Proti Brnu však bylo nejdůležitější získat tři body a dotáhnout se na Slavii.

Teď totiž čeká Spartu anglický týden, když ve středu vyzve v poháru České Budějovice, o víkendu jede do Pardubic.

Následuje smrtící program, když přijde derby se Slavií, duel na Slovácku a utkání s Plzní. V posledním kole navíc jedou letenští do Liberce.

Zdroj: AC Sparta Praha

Reklama

Oblíbené