Spojte se s námi


Fotbal

FC Turín vs. Cremonese: Preview a tipy na sázení

Pondělní fotbalový program nabídne utkání Serie A mezi FC Turín s Cremonese. Zatímco domácí sní o pohárové Evropě, hosté se bijí o holé přežití. Co od utkání očekávat a na co si vsadit?

Publikováno

dne

Pondělní fotbalový program nabídne utkání Serie A mezi FC Turín s Cremonese. Zatímco domácí sní o pohárové Evropě, hosté se bijí o holé přežití. Co od utkání očekávat a na co si vsadit?

Turín se i v druhé polovině sezóny drží ve hře o evropské poháry. Díky jediné prohře z posledních čtyř kol je osmý, na sedmé místo Bologne zaručující evropské poháry ztrácí s jedním utkáním k dobru dva body.

Pro Cremonese je Serie A ještě těžší, než si nováček po loňském postupu z druhé ligy představoval. Osm bodů a jeden bod z minulých pěti kol znamená poslední místo, ze kterého na záchranu ztrácí 11 bodů.

Klíčové postavy Turína

Domácí se spoléhají na ruského záložníka Alekseye Mirančuk, autora čtyř branek a tří asistencí. Kolega ze zálohy chorvatský reprezentant a vicemistr světa Nikola Vlasič skóroval čtyřikrát a čtyřikrát i asistoval.

Klíčové postavy Salernitany

Hosté v nepřítomnosti dvou útočníků budou doufat v záložníka Charlese Pickela, zatím se trefil dvakrát a jednou asistoval. Střelecky se daří i krajnímu obránci Leonardovi Sernicolovi, vsítil tři branky a na jednu nahrál.

Turín v sezóně těží z dobře fungující defenzivy, které nyní chybí zraněný David Zima. S 23 obdrženými góly má pátý nejlépe bránící tým v lize, více než jednou inkasoval jen ve dvou z minulých 12 utkání.

Navíc Cremonese rozhodně není ofenzivní mašina. Spíše dětský vláček, který doposud vstřelil pouhých 15 branek, což je druhé nejnižší číslo v lize. Z minulých pěti kol jen jednou více než jeden zásah.

S ohledem na absenci dvou nejlepších střelců Cremonese kvůli zranění, s tím související slabou produktivitu týmu i vzhledem na pevnou obranu Turína si myslím, že domácí dokáží zvítězit.

Reklama

Oblíbené