Spojte se s námi


Chance Liga

Preview: Sparta na Letné přivítá nováčka z Příbrami. Dokáže opět naplno bodovat?

Publikováno

dne

Pražská Sparta hostí dnes od 18 hodin na Letné nováčka z Příbrami. Domácí jdou do zápasu s jediným cílem, mohou využít zaváhání Slavie a dostat se na první příčku v lize. Příbramští jsou v roli outsidera, který sezonu začal překvapivě dobře a svými výkony se dostal na momentální 7. místo.

Sparťané na začátku sezony ukazují mimo jeden zápas výbornou formu. V lize zvítězili ve všech 4. utkáních a společně s Plzní a Slavií drželi první příčku. Rival ze Slavie ovšem nestačil na Jablonec a tak je dost možné, že Sparta bude po dlouhé době po 5. kole vládnout české lize. A vzhledem k tomu, že již nebude figurovat v pohárové Evropě, má mírnou výhodu oproti svým konkurentům.

Hostující tým je překvapením dosavadních 4 kol. Tým, který táhnou hráči Matoušek, Květ či Slepička, předvádí výborné výkony a i díky tomu jim momentálně patří 7. místo. Ovšem proti Spartě se jim dlouhodobě nedaří. Z celkových 38 zápasu se z výhry radovali pouze 2x.

Pokud bereme v potaz pouze statistiku ze zápasů na Letné, Sparta zvítězila v posledních 8 v řadě, z toho v 5 bez obdržené branky.  Ve prospěch Sparty bude také hrát to, že prozatím obdržela pouze jedinou branku.

A kdo bude tím šťastnějším v dnešním zápase? Jednoznačně Sparta, která pošle do zápasu totožnou jedenáctku jako proti Teplicím a bude to znát. Už v prvním poločase bude Sparta lepším týmem a do 60. minuty bude rozhodnuto.

Tip Ruik Football – Výhra domácích v kurzu 1,27

AC Sparta Praha vs. 1. FK Příbram

Neděle, 18:00, Generali Arena

Pravděpodobné sestavy:

Sparta Praha: Nita – Chipciu, Kaya, Radakovič, Costa – Stanciu, Kanga, Frýdek, Plavšič – Šural, Tetteh

1. FK Příbram: Švenger – Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel – Kilián, Květ – Hlúpik, Matoušek, Rezek – Slepička

Reklama

Oblíbené