Spojte se s námi


Fotbal

Ronaldo se vrátil k tréninku v Realu Madrid! Překvapivý host v tréninkovém centru vzbudil rozruch

Cristiano Ronaldo prožívá asi nejtěžší období v kariéře. Momentálně nemá smlouvu v žádném klubu, zástupy se na něj nestojí a navíc je pod obrovskou, až nepřiměřenou kritikou. Vrátil se tak tam, kde mu bylo nejlépe – do Realu Madrid.

Publikováno

dne

Cristiano Ronaldo prožívá asi nejtěžší období v kariéře. Momentálně nemá smlouvu v žádném klubu, zástupy se na něj nestojí a navíc je pod obrovskou, až nepřiměřenou kritikou. Vrátil se tak tam, kde mu bylo nejlépe – do Realu Madrid.

Neskutečně turbulentní půlrok zažívá Cristiano Ronaldo. A nutno říct, že převážně naprosto negativní. Nejprve přišel o zesnulou dceru, poté vážně onemocněla jeho dcera, kvůli čemuž přišel o předsezónní přípravu s Manchesterem United.

Erik ten Hag jej nemilosrdně posadil na lavičku, ze které se Ronaldo nedokázal dostat celý podzim. A když už nastoupil, výkony rozhodně nebyly ideální. Před startem mistrovství světa navíc ve štiplavém rozhovoru spálil všechny mosty s Red Devils a vzájemně se dohodly na ukončení smlouvy.

I tam, kde měl nadále pocit nedotknutelnosti, ale přišla velká rána. Trenér Portugalska Fernando Santos jej na oba vyřazovací duely posadil na lavičku a Ronaldo po vyřazení ve čtvrtinále opustil stadion v slzách. S vědomím, že to byl jeho poslední zápas na MS a dost možná také na té nejvyšší úrovni.

Celý turnaj se navíc musel potýkat s obrovskou kritikou na jeho osobu a čelil také několika manipulativním lžím, které mu na klidu a pohodě nepřidávaly. Dalo se čekat, že po konci Portugalska v Kataru se zašije někam na dovolenou a od všeho si odpočine.

Jenže to by nebyl Ronaldo. Jen čtyři dny po vyřazení s Marokem se Cristiano k překvapení všech přítomných objevil v tréninkovém centru Realu Madrid. Portugalský útočník se vrátil do Valdebebas, které mu bylo domovem po 9 let a kde mu bylo asi nejlépe v kariéře.

Od Realu Madrid dostal svolení, aby se zde připravoval na své nové angažmá. Ve středu ráno trénoval sám a na jiném hřišti, než Carlo Ancelotti vedl A-tým Realu Madrid. Uvnitř tréninkového centra Valdebebas se tak potkal s několika starými známými.

K Los Blancos by se rád vrátil i jako hráč, ale klub momentálně o jeho návrat nemá zájem. Trénink ve Valdebebas tak jen svědčí o skvělém vztahu Ronalda s Realem Madrid a Pérezem, nikoliv vyjednávání o přestupu.

Napilno měli i mladí odchovanci Realu Madrid. Když se prý dozvěděli, že v jejich tréninkovém centru se ocitla jedna z největších legend klubu, spousta z nich žadonila Ronalda o fotky a podpisy.

Zdroj: Relevo, MARCA

Reklama

Oblíbené