Spojte se s námi


Bojové sporty

Promotér Novotný prozrazuje: Jak se rodila dohoda zápasu Kincl vs. Vémola 2?

Oktagon potvrdil odvetu souboje Kincl vs. Vémola na konec roku do pražské O2 areny. Spolumajitel organizace Ondřej Novotný prozradil, jak se rodila dohoda mezi oběma bojovníky.

Publikováno

dne

Oktagon potvrdil odvetu souboje Kincl vs. Vémola na konec roku do pražské O2 areny. Spolumajitel organizace Ondřej Novotný prozradil, jak se rodila dohoda mezi oběma bojovníky.

Bitva o krále střední váhy Oktagonu oznámena

Po různých spekulacích se konečně fanoušci českého MMA dočkali. V pondělí v dopoledních hodinách největší domácí MMA organizace Oktagon potvrdila dlouho očekávanou bitvu o krále střední váhy.

Tím je prozatím Patrik Kincl, který na zářijovém Oktagonu 35 v Brně neponechal nic náhodě a v prvním kole dominantně přejel vyzyvatele Alexe Lohorého. Po samotném zápase skočil do klece Karlos Vémola a vyzýval právě korunovaného šampiona.

Nicméně Kincl nechtěl o souboji s Vémolou nic slyšet a chtěl si užívat zasloužených oslav. To v kombinaci s prozrazeným zraněním Kincla poněkud vystrašilo některé fanoušky smíšených bojových umění a i samotný vyzyvatel měl za to, že Patrik z očekávaného souboje utíká.

Netrvalo to ale dlouho a organizace bitvu o trůn střední váhy potvrdila. Obavy se tak nepotvrdily a my dostaneme 30. prosince v pražské O2 Aréně velkolepý souboj. Šéf Oktagonu Ondřej Novotný prozradil, jak složité bylo zmíněný souboj dohodnout.

Novotný prozrazuje detaily dohody

„Myslím, že vlastně vůbec, protože oba ten zápas chtěli,“ řekl Novotný v rozhovoru pro iSport.cz. „Patrik k nám do jisté míry kvůli tomu přišel,“ nastínil, že sám šampion chce odčinit prohru z roku 2018 v organizaci XFN.

„Byla to jedna z věcí, o kterých jsme se bavili tehdy v Pardubicích (den, kdy nastoupil Kincl do organizace Oktagon), když jsme to kuli,“ líčil ústně potvrzenou dohodu z loňského roku. „Už tenkrát jsme se o tom bavili,“ doplnil.

„A Karlos zápas taky chce, protože chce ten titul a chce všem dokázat, že to nebyla žádná náhoda a je lepší než Kincl,“ zmínil i pozici vrchního vyzyvatele. „Takže to naštěstí nebylo vůbec těžký,“ radoval se.

Doufejme, že zdraví obou bojovníků bude držet a my se tak konečného zúčtování, jak byl zápas organizací nazván, opravdu dočkáme. Celé spektrum fanoušků MMA chce zápas, který by byl spektakulárním zakončením bojového roku, vidět.

Zdroj: iSport, Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené