Spojte se s námi


Fotbal

Bayern vs. Barcelona: Preview a tipy na sázení

Šlágrem úterního programu Ligy mistrů bude zápas Bayernu s Barcelonou. Robert Lewandowski se navíc poprvé vrací do Mnichova v roli soupeře, co od utkání očekávat a na co si vsadit?

Publikováno

dne

Šlágrem úterního programu Ligy mistrů bude zápas Bayernu s Barcelonou. Robert Lewandowski se navíc poprvé vrací do Mnichova v roli soupeře, co od utkání očekávat a na co si vsadit?

Bayern do Ligy mistrů vstoupil výhrou nad Interem Milán, v Bundeslize se ale zatím trápí. Respektive trápí se na jeho poměry, je třetí a na vedoucí Union Berlín ztrácí dva body. V šesti kolech hned třikrát remizoval.

Barcelona v prvním kole skupiny jasně přejela Plzeň, i v La lize zatím drží krok s Realem Madrid. Ztratila pouze dva body za remízu v prvním kole, od té chvíle čtyřikrát vyhrála a na vedoucí Real Madrid z druhého místa ztrácí pouze dva body.

Po přestupu z Liverpoolu se na domácí straně daří Sadiu Manému, senegalský křídelník se trefil zatím pětkrát. Nejlepším střelcem týmu je se šesti zásahy a dvěma asistencemi devatenáctiletý ofenzivní záložník Jamal Musiala.

Do Mnichova se vrátí tamní legenda Robert Lewandowski, letní posila Katalánců se zatím trefila devětkrát a dvakrát asistovala. Ve velké formě pak je křídelník Ousmane Dembélé, dva góly vstřelil a na čtyři další nahrál.

Bayernu se zatím v domácím prostředí nedaří, v Allianz Aréně vyhrál jediné ze tří utkání, pak remizoval s Monchengladbachem i Stuttgartem.

To Barcelona má neskutečnou ofenzivní formu, krom úvodní remízy s Vallecanem a vítězství 3:0 nad Sevillou nastřílela tuto sezonu všem ostatním soupeřům minimálně 4 góly.

S ohledem na výbornou formu dvojice Lewandowski – Dembélé očekávám, že Katalánci neprohrají. Sázka na to, že se prosadí polský kanonýr je pak také velmi lákavou.

Zdroj: UEFA

Reklama

Oblíbené