Spojte se s námi


Evropská liga

Barcelona reaguje na fanoušky Frankfurtu! Pro mezinárodní soutěže budou vstupenky nepřenosné

Zatímco byl svět potěšen tím, kolik příznivců Eintrachtu Frankfurt se dostalo na Camp Nou, vedení katalánského celku naopak. Nelíbilo se jim totiž to, že fanoušci Barcelony prodali své lístky, kvůli čemuž měli Němci v podstatě domácí prostředí.

Publikováno

dne

Zatímco byl svět potěšen tím, kolik příznivců Eintrachtu Frankfurt se dostalo na Camp Nou, vedení katalánského celku naopak. Nelíbilo se jim totiž to, že fanoušci Barcelony prodali své lístky, kvůli čemuž měli Němci v podstatě domácí prostředí. A nyní přišli s řešením, jak to udělat, aby se to neopakovalo.

Ve čtvrtek bylo na Camp Nou neuvěřitelných 30 000 fanoušků Eintrachtu Frankfurt! Tento počin je vskutku nevídaný, ne všichni z toho ale mají radost.

Němečtí fanoušci se totiž k lístkům dostali přes ty barcelonské, kteří jim je prodali. Fanoušci Eintrachtu jinak měli vyčleněno pouze 5 000 míst.

Mnozí fanoušci Barcelony se zlobili, jak mohl klub něco takového učinit a prodat jim lístky, nyní ale přišlo vyjádření prezidenta Laporty, který řekl, že lístky klub opravdu v Německu neprodával.

Navíc nabídl řešení, které zamezí tomu, aby se něco podobného mohlo opakovat v budoucnu a hosté měli takřka domácí atmosféru.

„Nechceme, aby se to opakovalo a budeme jednat. Proto jsme přijali opatření, že pro mezinárodní soutěže budou vstupenky nepřenosné. Klub nenese vinu za to, že lidé porušují pravidla.

Dělali jsme, co jsme mohli, abychom se tomu vyhnuli. Ale někteří lidé to udělají, i když tím poškozují klub a fanoušky, kteří jdou tým podpořit na Camp Nou,“ řekl.

Zdroj: iSport

Reklama

Oblíbené