Spojte se s námi


Bundesliga

Čeští fanoušci si klepou na čelo! Adam Hložek měl být už dávno v zahraničí, odejde v létě?

Adam Hložek se rozehrává do opravdu fantastické formy. Kvalitní výkon podal v prvním poločase v dresu reprezentace proti silným Švédům. Po návratu z reprezentační pauzy ukázal proti Baníku Ostrava, že tuzemskou nejvyšší soutěž už opravdu přerostl.

Publikováno

dne

Adam Hložek se rozehrává do opravdu fantastické formy. Kvalitní výkon podal v prvním poločase v dresu reprezentace proti silným Švédům. Po návratu z reprezentační pauzy ukázal proti Baníku Ostrava, že tuzemskou nejvyšší soutěž už opravdu přerostl. Odejde konečně v létě do jedné z TOP evropských lig?

Čeští fanoušci mají jasno, dle jejich reakcí na sociálních sítích to vypadá na většinovou shodu v tom, že se Adam Hložek měl ze Sparty pakovat už minulé léto.

Utvrdil je v tom skvělý výkon talentovaného ofenzivního univerzála proti Baníku Ostrava. 19letý talent českého fotbalu naskočil v dresu Sparty už k 124 zápasům ve kterých nasázel 38 gólů a na 34 jich přihrál.

To jsou přes netitulové sparťanské roky opravdu senzační čísla a je otázkou, jestli se měl Hložek vydat na zahraniční angažmá už minulé léto nebo letošní zimu. Sparta by samozřejmě přišla o klíčového muže a kdo ví, jestli by se Adam Hložek dokázal v některé z TOP lig okamžitě prosadit do základní sestavy.

Každopádně toto léto rodák z Ivančic oslaví 20. narozeniny a přestup by už opravdu mohl dávat smysl pro všechny zúčastněné strany. Hodně bude záležet na tom, jak se rozhýbe zahraniční přestupový trh.

Borussia Dortmund deklarovala, že pokud prodá Erlinga Haalanda, tak je schopná ho adekvátně nahradit. Hans-Joachim Watzke (CEO Borussie) řekl, že žlutočerní jsou schopni vytvořit pro světový fotbal další megavězdu. Dle deníku Bild je jednou z možných variant právě Hložek.

Reakce českých fanoušků na (ne)přestup Adama Hložka

Pro Hložka úplně zbytečná sezóna v ACS už měl být dávno minimálně v Bundeslize.“

„Dnes (proti Baníku) hlavně Hložek ukázal, že je jinde než zbytek hráčů v zápase“

„Teším se až nám supertalent Hložek ukáže své kvality mimo naší ligu.“

Zdroje: Bundesliga Insider, Jan Vacek, Transfermarkt

Reklama

Oblíbené