Spojte se s námi


Fotbal

PSG vs. Real Madrid: Preview a tipy na sázení

Největší osmifinálový duel tohoto ročníku Ligy mistrů bude na programu hned v první hrací den. Na Parc des Princes zavítá Real Madrid, který se bude snažit uhrát dobrý výsledek do odvety. Hvězdami nabitý kádr PSG však bude chtít zopakovat výkon z roku 2019.

Publikováno

dne

Největší osmifinálový duel tohoto ročníku Ligy mistrů bude na programu hned v první hrací den. Na Parc des Princes zavítá Real Madrid, který se bude snažit uhrát dobrý výsledek do odvety. Hvězdami nabitý kádr PSG však bude chtít zopakovat výkon z roku 2019.

Jak už bylo naznačeno, PSG na podzim roku 2019 dokázalo v Paříži vyhrát 3:0 a v odvetě v Madridu uhrát remízu 2:2. I díky těmto výsledkům ovládl francouzský celek svoji skupinu, načež došel až do finále, kde nestačil na Bayern Mnichov.

Oba týmy se nicméně střetly o rok dříve rovněž v osmifinále Ligy mistrů a po dvou výhrách se z postupu radoval Real Madrid, který nakonec taktéž došel až do finále, kde si poradil s Liverpoolem.

Za několik let se událo hodně věcí a zatímco PSG ohromně posílilo, tak Real Madrid prochází určitou proměnou, která se však i díky několika faktorům (trenér Carlo Ancelotti, produktivní Karim Benzema, pevná středová linie Modrič, Casemiro a Kroos) daří královskému klubu zvládat na výbornou.

Skvělá zpráva pro všechny fanoušky je i ta, že oba celky nastoupí prakticky v tom nejsilnějším, co mají k dispozici. Především trenér Mauricio Pochettino dostal na konci listopadu dost nepříjemnou zprávu. Kvůli zraněnému kotníku vypadl ze hry Neymar a podle prvních prognóz měl zmeškat toto osmifinále.

Nakonec se však podle posledních zpráv z Francie přeci jen podařilo Neymara uschopnit na extrémně důležitý duel. S týmem už trénoval naplno a v Pochettinově nominaci tak nebude chybět.

Pravděpodobné sestavy:

PSG: Navas; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes; Danilo, Paredes, Verratti; Di María, Messi, Mbappé

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modrić, Asensio, Benzema, Vinícius Júnior

Klikněte ZDE pro online registraci bez návštěvy pobočky a získejte bonus 150 Kč zdarma u Tipsportu!

Prediction

Vzhledem k předchozím vzájemných zápasům obou celků se rozhodně dají očekávat góly. A aby také ne, když disponují tak údernou útočnou silou. Tento duel by měl být oslavou fotbalu a právě góly by k tomu měly výrazně napomoct.

V posledních 4 vzájemných duelech padly vždy 3 a více branek a ve 3 ze 4 případů se dokázaly prosadit oba celky. Tipy Over 2.5 a Oba týmy dají gól jsou určitě jednou z nejpravděpodobnějších sázek.

Góly padaly i v základních skupinách, PSG skončilo na druhém místě se skóre 13:8. Real Madrid svoji skupinu vyhrál se skóre 14:3, když dokázal udržet čisté konto hned ve 4 případech. Ovšem až na Inter hrál s papírově slabšími soupeři.

Útočná síla PSG bude nicméně diametrálně odlišná a právě schopnost udržet hvězdy Pařížanů od branky Thibauta Courtoise bude klíčová! Přesto se dá očekávat, že se to hráčům Bílého baletu nepodaří.

Tip na sázení | Oba týmy dají gól v kurzu 1.62 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené