Spojte se s námi


Fotbal

West Ham United vs. Watford: Preview a tipy na sázení

Anglická Premier League se vrací do akce a společně s ní i West Ham s trojicí českých reprezentantů. Kladiváři se v rámci 24. kola ligy utkají s osmnáctým Watfordem, který vede nový trenér Roy Hodgson.

Publikováno

dne

Anglická Premier League se vrací do akce a společně s ní i West Ham s trojicí českých reprezentantů. Kladiváři se v rámci 24. kola ligy utkají s osmnáctým Watfordem, který vede nový trenér Roy Hodgson.

West Ham měl opět dobře rozjetou sezónu a nacházel se na příčkách, které zajišťují postup do Ligy Mistrů, avšak nedávno tyto pozice opustil a nachází se na pátém místě. Na čtvrtý Manchester United ztrácí bod, na první Manchester City propastných 20.

Kladiváři z posledních pěti ligových zápasů 3 vyhráli a dva prohráli. Poslední soutěžní zápas, který hráli, se uskutečnil v rámci FA Cupu. Proti Kidderminsteru z šesté ligy se nadřeli, rozhodující branku vstřelili až v poslední minutě prodloužení.

Watford se nachází na osmnáctém sestupovém místě, má 15 bodů, stejně jako devatenáctý Newcastle. Na záchranu ztrácí bod, protože se před ním nachází Norwich s 16 body. Watford z posledních pěti zápasů pouze dvakrát remizoval a třikrát prohrál.

Favoritem tohoto utkání bude domácí West Ham. Zajímavé ale je, že Watfordu se na domácím stadionu kladivářů daří. Z posledních pěti zápasů hraných v Londýně Watford čtyřikrát vyhrál a jednou zápas skončil remízou.

Oba týmy vstupují do utkání s úplně jinou motivací. West Ham si přeje návrat do nejlepší čtyřky v lize a také chce napravit dojmy ze zápasu v FA Cupu. Na druhé straně Watford musí zabojovat, protože mu jde o záchranu v lize.

V zápasech West Hamu padají góly v posledních částech duelů. Letos v Premier League vstřelili 10 branek a obdrželi 9 až po 75. minutě. Jarrod Bowen z West Hamu se navíc ve svých posledních čtyřech domácích zápasech prosadil až po 80. minutě.

Tip na sázení | Počet gólů mezi 76. a 90. minutou včetně: Více než 0,5 gólu v kurzu 1,91 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené