Spojte se s námi


Fotbal

Tomáš Souček si užívá krátké dovolené. Fanoušci West Hamu se mezitím rozplývají nad jeho působením

Anglická Premier League má krátkou pauzu. Další kolo se rozjede až příští týden, některé kluby daly svým hvězdám krátké volno, jiné zase odcestovaly na krátké soustředění do teplých krajin. West Ham upřednostil krátkou dovolenou.

Publikováno

dne

Anglická Premier League má krátkou pauzu. Další kolo se rozjede až příští týden, některé kluby daly svým hvězdám krátké volno, jiné zase odcestovaly na krátké soustředění do teplých krajin. West Ham upřednostil krátkou dovolenou. Tomáš Souček mezitím oslavil klubové jubileum, v dresu The Hammers působí už dva roky! Jak reaguje fanoušci?

Tomáš Souček proto mohl odcestoval s rodinou do hor. Mezitím oslavil metu dvou let v dresu West Hamu, což samozřejmě nezůstalo bez odezvy.

Kladiváři tuhle radostnou informaci sdíleli napříč svými sociálními sítěmi a český reprezentační kapitán se mohl těšit na reakce fanoušků.

Mimochodem Tomáš Souček za dva roky stihl ve West Hamu opravdu hodně. Podívejme se na krátký výčet jeho kladivářské kariéry v číslech.

V dresu The Hammers nastoupil (ve všech soutěží) k úctyhodným 69 zápasům, vstřelil 16 gólů a připsal si dvě asistence. Pokud se podíváme na Součkovu minutáž, tak se český defenzivní záložník blíží k magické sedmitisícovce, aktuálně má nahráno cca 6856 minut.

Přesto, že Souček nestřílí v letošní sezóně tolik gólů, jako v minulé, tak si fanoušci West Hamu moc dobře uvědomují, jak je pro ně cenným. Komentáře na sociálních sítích mluví jasně.

Reakce fanoušků

Tomáš Souček na svém Twitteru retweetoval příspěvek West Hamu a napsal: „2 roky a přidal tři emoji kladiva (čti jako 2 roky kladivářem).“ To samozřejmě vyvolalo řadu fanouškovských reakcí.

„A taky dva nejlepší roky, za dlouhou, dlouhou dobu.“

„Doufám, že přijde mnoho dalších (let).“

„Legendo! Díky tobě jsem si znovu zamiloval West Ham, navždy jsi můj hrdina.“

„Tohle je teprve začátek.“

Zdroje: Tomáš Souček, West Ham United

Reklama

Oblíbené