Spojte se s námi


Bojové sporty

Návrat do Oktagonu? Lajoš Klein prohrál další zápas v UFC a hrozí, že mu nebude prodloužena smlouva

Tak tohle je velká škoda. Lajoš Klein, slovenský MMA zápasník, který bojuje v americké UFC, prohrál svůj třetí zápas v této prestižní organizaci a jeho bilance je nyní 1:2.

Publikováno

dne

Tak tohle je velká škoda. Lajoš Klein, slovenský MMA zápasník, který bojuje v americké UFC, prohrál svůj třetí zápas v této prestižní organizaci a jeho bilance je nyní 1:2. Vzhledem k tomu, že měl smlouvu pouze na tři zápasy, nyní hrozí, že mu nebude prodloužena. Bude se tak konat návrat do Oktagonu?

Slovák Lajoš Klein bohužel prohrál svůj třetí zápas v prestižní MMA organizaci UFC, když nestačil na Natea Landwehra.

Američan jej ukončil na submisi a Klein nyní neví, jaká bude jeho budoucnost. V UFC měl totiž smlouvu na tři zápasy, které má již za sebou.

Vyhrál ale pouze první a je otázkou, zda mu bude smlouva vůbec prodloužena. “Mrzí mě to, lidi. Brzy k tomu řeknu víc. Děkuju těm, kteří fandili a fandí mi i nadále a stojí při mně,” řekl svým fanouškům na Instagramu.

Kleinovou nadějí je, že jeho zápasy byly atraktivní, přesto je pravděpodobnější, že se s ním prestižní organizace rozloučí. Je tak možné, že brzy bude v UFC opět jen jeden Slovák.

Tím druhým je Martin Buday, který se tam dostal teprve před týdnem, když prošel skrz turnaj Dana White’s Contender Series, kde si vždy Dana White vybere několik zápasníků ze čtyř až pěti zápasů.

Kleinovi by dozajista ráda pomohla i organizace Oktagon, ve které v minulosti působil. Uvidíme jej opět zápasit v tuzemsku?

Zdroj: MMA Shorties

Reklama

Oblíbené