Spojte se s námi


Fotbal

Manchester City a Atlético Madrid opouštějí Superligu! Stejný krok chystá i Chelsea

Fotbal zažívá v posledních dnech a hodinách revoluci. Největší světové týmy, v čele s prezidentem Realu Madrid, se rozhodly vytvořit vlastní ligu za účelem finančního zisku. Po extrémně negativní reakci od světa se však začíná projekt rozpadat.

Publikováno

dne

Fotbal zažívá v posledních dnech a hodinách revoluci. Největší světové týmy, v čele s prezidentem Realu Madrid, se rozhodly vytvořit vlastní ligu za účelem finančního zisku. Po extrémně negativní reakci se však začíná projekt rozpadat. První týmy již začínají ustupovat.

Zdroj: West Ham United

Manchester City údajně opouští extrémně kritizovaný projekt Superliga. Po negativním ohlasu od fanoušků po celém světě klub tlaku podlehl a soutěže se nezúčastní.

Nyní se však zdá, že všichni čekali na první tým, který se pro odchod rozhodne. Po Manchesteru City teď odchod plánuje i londýnská Chelsea.

A anglické celky nejsou sami! Šéf Barcelony Joan Laporta oznámil, že do Superligy nevstoupí, pokud nedostane svolení od Socios. Odchod Barcelony je tak nyní také více než reálný.

Dalším týmem, ohlašujícím odchod ze Superligy, je Atlético Madrid. Tým vedený nejlépe placeným koučem světa se také podle posledních zpráv rozhodl pro odstoupení.

Odchod je ve hře i pro oba milánské týmy, tedy Inter a AC Milán. Celý projekt se tak hroutí ještě dříve, než vůbec začal.

Zdroj: BBC Sport

Reklama

Oblíbené