Spojte se s námi


Blog

Má dražší kádr Real Madrid nebo Barcelona? A jak je na tom Atlético?

Publikováno

dne

Atletico, Real a Barcelona, tři hlavní celky La ligy. Všechny tři týmy mají velice drahé kádry. Dnes se podíváme na pětici nejdražších celků ze španělské La ligy.

La liga

Páté místo patří Realu Sociedad. Malý celek zažívá povedenou sezónu, v níž se zvedl především Isaak a Martin Ödegaard. Hodnota jejich kádru je 390 milionů eur, na malý klub slušné číslo.

Na čtvrtém místě najdeme Valencii. Právě ona před týdnem vypadla z Ligy mistrů, to však nic nemění na tom, že má v kádru drahé hráče jako Ferran Torres, Kevin Gameiro, nebo Daniel Wass.

Bronz bere Atlético Madrid. Atleti na rozdíl od Valencie postoupili v Lize mistrů dál, když dvakrát porazili Liverpool. Jejich kádr má hodnotu 870 milionů eur, přičemž velkou část tvoří Joao Felix, nebo Saúl Niguez.

Mezi Barcelonou a Realem je to velice vyrovnané, přesto je o trochu levnější kádr Barcelony, konkrétně 1068 milionů eur. Mezi dražší hráče patří samozřejmě Messi, de Jong nebo Arthur.

Real má hodnotu týmu 1088 milionů eur, aktuálně se nachází na druhé příčce v La lize a v evropských pohárech ho čeká odveta s Manchesterem City. Mezi nejdražší hráče se řadí Hazard, Vinicius, ale třeba i Militao.

Reklama

Oblíbené