Spojte se s námi


La Liga

Real Madrid kvůli své vycházející hvězdě ukončil jednání s Man United, který v létě zarazil přesun Pogby do Španělska

Publikováno

dne

Zinedine Zidane dlouho bojoval za to, aby mu vedení Realu Madrid přivedlo Paula Pogbu. Tento přesun francouzského záložníka však blokoval Manchester United, který se ho všemožně snažil udržet. Nyní to vypadá, že se to anglickému týmu definitivně podařilo.

Zidane začal v poslední době hodně sázet na talentovaného Federica Valverdeho, který se začíná pozvolna stávat klíčovou postavou v záložní řadě Realu Madrid.

Teprve jednadvacetiletý Uruguayec odehrál v letošní sezoně již 35 zápasů. A daří se mu především v La Lize, kde během 10 zápasů vstřelil dva góly a na dva další nahrával. Dává tak zapomenout na to, že Bílý balet potřebuje posílit v záložní řadě.

Vše potvrdil i Pogbův agent Mino Raiola, jenž byl v neděli opět zvolen nejlepším fotbalovým agentem světa. „Paul chce být úspěšný a šťastný. Chce vyhrávat trofeje a rád by to vše zažíval s Manchesterem United,“ prozradil v rozhovoru pro Telegraph.

„Real Madrid se o Pogbu velmi zajímal, ale Manchester United ho nechtěl nechat odejít. Nedělá nám to ale starosti. Někteří hráči to dokáži vyhrotit, ale Paul není ten příklad,“ řekl Raiola.

Pogba se nyní konečně zotavil ze svého zranění, které ho vyřadilo na několik týdnů ze hry. Na nový rok by tak měl být již 100% připravený. Solskjaerovi se francouzova pomoc určitě hodí, jelikož Manchester United jede 1. ledna do Londýna, kde se střetne s Arsenalem.

Reklama

Oblíbené